Ga naar inhoud

Evertvl

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Evertvl's prestaties

  1. Light scribe dvd's steek je in uw brander en deze brander zal zowel de data op de dvd zetten als de afbeelding bovenaan de dvd. Het is gewoon om zeker te zijn of je de dvd er per ongeluk niet omgekeerd zou insteken.
  2. Zijn de aangekochte dvd's light scribes? Hierbij kan je moeilijker zien welke kant de onderkant is omdat je aan de bovenzijde je eigen afbeelding kan branden.
  3. Het zou misschien kunnen dat uw dvd-brander enkel dvd- ondersteunt voor gegevens te branden. Je kan dit ook eens proberen. Kun je ook eens een foto van de foutmelding zelf nemen en niet van het bureaublad. Het is namelijk niet te lezen op die grootte.
  4. Dit zou ook een softwarematig probleem kunnen zijn. Anders kun je eens proberen deze probleemoplosser(Fix it) uit te voeren. Op de volgende link: http://support.microsoft.com/kb/982116 Dit gaat automatisch zaken uittesten en mogelijk het probleem oplossen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.