Ga naar inhoud

NDussel

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

NDussel's prestaties

  1. Ik heb alles nu wel geprobeerd, ik denk dat ik maar een aantal spullen ga vervangen: Moederboard, videokaart, ram geheugen, processor, processorkoeling en ook de systeemkast. Kijken of dat effect heeft
  2. Ik heb met furmark een stabillaty test gedaan en dat ging goed. In 10 min testen liep de GPU temp op naar max 82 oC. Dus de videokaart is volgens mij gewoon goed.
  3. met een ander scherm heb ik het zelfde probleem
  4. Ik heb die fan erin gezet ook de koelpasta vernieuwt, hij draait nu idle 42 oC. tijdens gamen loopt de temp naar max 51 oC, maar tijdens het gamen is het scherm toch weer uit gevallen de temp was toen 45 oC. Het lijkt mij dus dat het geen koel probleem was, maar dat het ergens anders aan moet liggen.
  5. Zou een betere koel fan (bijv. Scythe Gentle Typhoon 120mm 5400rpm) voor de CPU koelribben helpen?
  6. Ik heb nog een vraag. Bij mijn dell dimension 9150 zit de processor als een ruit op het moederboard, kan ik dan zomaar een andere koeling erop zetten of moet je dan ook weer een koeling hebben waarvan de heatsink in een ruit staat?
  7. Ik heb dead space II in een venster gestart en gekeken wat de temperaturen doen tijdens het spel. De temperatuur van de CPU en GPU schoten gelijk van 52 oC naar 58 oC waarna het langzaam opliep naar 67 oC. De temperatuur van de GPU en CPU lopen vrijwel gelijk kan dit kloppen? Het beeld is trouwens niet weg gevallen bij de 67 oC, ik ga denk ik maar een betere CPU koeler kopen kijken of het probleem opgelost is als de temperturen lager blijven.
  8. Ik heb met Prime95 de CPU belast en met speedfan de temperaturen in de gaten gehouden. na een half uur: CPU en GPU van 48 oC naar 54 oC, HDO van 25 oC naar 31 oC.
  9. Hij geeft 2x 0 oC aan, ik ga het nog even met speedfan proberen. ---------- Post toegevoegd om 17:14 ---------- Vorige post was om 17:08 ---------- bij speedfan geeft hij 53 oC aan bij CPU zonder belasting.
  10. Spaccy na een half uur COD black ops multiplayer (volgens can i run it kan ik deze niet draaien, maar draait goed en het beeld valt niet uit). Als ik dead space II speel valt hij na 5 minuten of sneller al uit. http://speccy.piriform.com/results/hnZtvvQwtzFr2BcUKIxzySK
  11. de link van speccy: http://speccy.piriform.com/results/qLuxS6FDSaUxrXVqizbsvh4 Ik heb met can i run it gekeken of mijn computer de spellen aan kan en dit blijkt hij te kunnen.
  12. Hallo, Tijdens het spelen van sommige spellen valt het beeld ineens weg (medieval II, Dead space II en sims3 wel, maar COD MW2 niet). Ik kan dan alleen de PC uitdrukken en weer opnieuw opstarten. IK heb er al een nieuwe voeding in gezet (coolermaster GX650), maar dit heeft niet geholpen. Ook heb ik de drivers opnieuw geinstalleerd, windows opnieuw erop gezet. Dell dimension 9100 videokaart: nvidea 8600 GTS silent (extra fan in de kast gezet die op de koelribben blaast)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.