Ga naar inhoud

Brakman

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Brakman's prestaties

  1. Hallo Stegisoft, Het is in orde gekomen met connectie en beveiliging. Bedankt voor de hulp. ;-)
  2. O.k. bedankt, morgen ga ik het proberen. Alvast hartelijke dank voor uw advies en GEDULD met mij.
  3. Als ik weet dat ik 192.168.0.50 moet gebruiken is het ok. Ik wil wel nog mijn internet beveiligen. Moet dat via security, enable en volgens wep64, dan mijn code ingeven en op submit klikken. Dat Hex... moet ik niet aankomen?
  4. Hallo Stegisoft, Ongelofelijk maar internet werkt weer. Belkin g doet het weer. Moet ik nu altijd met 192.168.0.50 in mijn router gaan? Hoe kan ik het beveiligen?
  5. Ik ga dit even proberen uit te voeren. Ik meld me straks. ---------- Post toegevoegd om 21:12 ---------- Vorige post was om 21:05 ---------- Ik heb alles gedaan zoals je berichtte, nu moet ik via 192.168.0.50 in mijn router. Ik heb ook links op restart router gedaan en tweemaal gereset. Wat nu?
  6. Oei, en ik ben pc-dom... Ik zal het proberen. Ik vertel je hier wat ik allemaal zal doen. Ik sluit de belkin g router aan zowel op telenetmodem als op mijn laptop. Ik ga erin via 192.168.2.1 en ga naar use as access-point. Hier sla ik password over, daarna op het volgende scherm klik ik enable aan en kom op scherm waar ik ik specify IP adress en subnetmask geen standaard-gateaway, ik verander specify Ip en subnetmask is zoals je aangeeft, daarna krijg ik een venster met please change the address entry box in the status bar of your browser manually to the lan adress... Nu moet ik dit veranderen in 192.168.0.50 Klopt dit?
  7. Kan ik u bellen dat gaat makkelijker? Heb je vaste telefoon?
  8. Moet ik netwerkkabel aansluiten op modem connectie of connectie to pc?
  9. Die je in dit bericht vermeldde : Verbind met netwerkkabel Belkin G met de pc. Open de browser en typ http://192.168.2.1 Je komt dan in de router. Je ziet aan de linkerkant access-point en klik daar op. Vul daar in: IP =192.168.0.50 Subnetmasker = 255.255.255.0 Standaard-gateaway = 192.168.0.1 Klik op OK Herstart Belkin G en open de browser en typ http://192.168.0.50 en als je dan in de Belkin G komt is het goed ingesteld.
  10. De standard gateaway vind ik wel niet terug, is dat een probleem?
  11. Je bedoelt welk scherm ik verkrijg als ik use as access-point aanklikt? Ik krijg dan enkel : password (blanco scherm) daaronder : clear of submit Kan ik de router testen of hij nog werkt op de één of andere manier?
  12. Hallo, Ik probeer uw richtlijnen te volgen maar helaas vind niet alles terug. Ik geraak in mijn router met 192.168.2.1, daarna vind ik use as access-point, als ik erop klikt moet ik password (hier staat niks) of clear of submit, ik klik op submit, dan enable of disable, ik klik op enable en submit dan krijg ik specify IP adress en subnetmask geen standaard-gateaway, ik verander specify Ip en subnetmask is zoals je aangeeft, daarna krijg ik een venster met please change the address entry box in the status bar of your browser manually to the lan adress... ??? hier weet ik niet wat te doen... Moeilijke bevalling.
  13. Ik kan idd. draadloos maar omdat deze in de kelder hangt heb ik niet overal bereik vandaar dat ik er een belkin heb tussen gevoegd. Deze werkte perfect tot een weekje geleden en plots geen internet meer wel verbinding.
  14. Hallo, ik kan niet meer op internet via mijn belkin g router die tussen mijn telenet modem is beplaatst om beter signaal te hebben. Mijn telenet modem of router hangt in de kelder en geeft dus weinig signaal. Hoe kan ik mijn belkin weer afstellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.