Ga naar inhoud

andreaske1

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

andreaske1's prestaties

  1. Ik ken iemand die hetzelfde probleem had ! Niet dat je het zomaar moet doen wat ik nu zeg maar bij de persoon die ik ken was de grafische kaart kapot ! Eerst dingen die optreden zijn als je een grafisch proces begint dat na 5 min je scherm uitvalt Daarna werd het erger gewoon toen hij zijn pc opstarte begon het al te crashe enzo dus als het erger wordt nieuwe graf card denk ik .
  2. http://speccy.piriform.com/results/PBgpxDQyVyyVKtQppcupdd2 dit izjn mijn specs , ben mijn pc aan het opbouwen stillaan! volgende is moederbord en cpu
  3. Ja heb ik ook al gehoord ! Maartoch! ik ken iemand die al een Power heeft gehad en was er heel tevreden van ! Ik denk dat het zo een beetje een underdog is ?
  4. Hey! Ik zit al enkele dagen na te denken voor een nieuwe grafische kaart te kopen! Maar , er zat maar een voeding van 400Watt in de pc . Deze heb ik vervangen door een 650Watt voeding! Maar na enkele uren zoeken heb ik ontdekt dat dit misschien toch te weinig is ? Ik zou graag een *GTX 480 of *HD 6870 kopen ! of gewoon een grafische kaart om en rond de 200 euro ofzo. Ik heb ook gezien dat de HD6870 veel minder energie verbruikt ! en de GTX480 een echte slurper is. Maar! Nu is het probleem wat ik gisteren gezien heb dat de GTX 480 een 12v 42A slot nodig had ?! En op de doos van de voeding staat +12v2 27A Is dit een probleem of nog tips i.v.m. Grafische kaarten ? bedankt alvast! [h=1][/h][h=1][/h]
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.