Ga naar inhoud

vivvertje

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    vista

vivvertje's prestaties

  1. er zijn 2 plaatsen waar je verenigde staten kan toevoegen, onder Nederlands en onder Engels, moet dit bij alle twee, of is enkel onder nederlands, voldoende? Tot nu toe krijg ik dit als ik het kapje op de e wil zetten in kladblok: ^^e Verder ben ik bang om alles weer op te fokken, want als ik verenigde staten toevoeg en ik klik op voorbeeld, staat er qwerty in het voorbeeld! zo ziet het er nu uit en het werkt niet correct dus [ATTACH=CONFIG]31860[/ATTACH] - - - Updated - - - door deze verenigde staten toe te voegen, kom ik automatish weer op qwerty als ik per ongeluk ctrl en shift samen indruk wat al wel eens kan gebeuren bij afstoffen of bij batterijen verversen of zo. Ik heb dit liever niet, want door mijn ouderdom, weet ik bijvoorbeeld binnen enkele maanden niet meer hoe ik dit weer verwijder. Daarom vroeg ik of u 100% zeker was, want ik heb hier geen tijd voor al die probeersels. kunt u het misschien eens opzoeken en me morgen met zekerheid contacteren als u de juiste oplossing heeft gevonden voor de speciale tekens (in word en kladblok alleen) aub? Voorlopig zal ik me behelpen zonder deze tekens als ik een brief moet formuleren of een tekstbestand moet opslaan. kunnen we dit zo proberen dan aub? Ik wacht lang genoeg tot u het juiste heeft kunnen vinden. Groetjes, V
  2. er zijn 2 plaatsen waar je verenigde staten kan toevoegen, onder Nederlands en onder Engels, moet dit bij alle twee, of is enkel onder nederlands, voldoende? Tot nu toe krijg ik dit als ik het kapje op de e wil zetten in kladblok: ^^e Verder ben ik bang om alles weer op te fokken, want als ik verenigde staten toevoeg en ik klik op voorbeeld, staat er qwerty in het voorbeeld! zo ziet het er nu uit en het werkt niet correct dus
  3. nee, er staat enkel belgië op. Een andere pc specialist had me daarstraks al telefonisch gezegd dat er alleen belgië moest staan. En vermits ik nu wel deze tekens kan gebruiken (enkel niet in word en in kladblok) heb ik een vaag vermoeden dat de fout ergens anders moet zitten, niet? Want na de wijzigingen, heb ik moeten heropstarten want het was nog niet opgelost bij het testen meteen daarna. Ik heb er momenteel niet echt veel tijd voor om te gaan proberen en dan telkens te moeten heropstarten om dan te zien dat het nog niet helpt. Bent U écht 100% zeker dat dit de wijziging is die nodig is om mijn Word en kladblok juist te doen werken? Want nu heb ik geen probleem hoor, in deze balk hoor, zie maar: ë,ê. Is het geen windows probleem bijvoorbeeld? In ieder geval al erg bedankt voor de hulp tot nu toe, ik was er al heel blij mee.
  4. tot zover heb ik het al bijna opgelost nu. Ik kan weer azerty typen zowel op kladblok als in emails etc.. Voorheen had ik enkel azerty in kladblok en in emails niet (en ook in zoekbalken niet). Dit probleem was voornamelijk ontstaan doordat ik heb zitten zoeken en klungelen (als leek)naar een oplossing voor het probleem dat mijn speciale tekens (trema op de e van belgië, accenten zoals de franse ê etc...)het niet meer deden. Nu heb ik dus ondertussen terug azerty, maar de speciale tekens werken nu alleen in zoekbalken en in emails, maar nog steeds niet als ik in Word of in kladblok teksten wil schrijven voor ik ze daadwerkelijk wil versturen, of als ik brieven moet opstellen. Ik snap niet waarom deze tekens hier anders reageren. Heeft u hier en oplossing voor aub?
  5. ik heb proble;en ;et qwerty en azeurty instellingenm in klqdblok zerkt het goedm ;qqr ergens qnders niet
  6. nee, ik vind het nergens terug. Maar ik ga het niet erger maken door nog te proberen. Vorige keer (3 maand geleden) heb ik er 2 dagen mee bezig geweest. Uiteindelijk werkte hij perfect, tot eergisteren dus. Voorlopig doet hij het met de kabel, dus ik ga nu wachten tot hij het weer begeeft voor ik verder zoek. Ik zal je dan op later tijdstip wel misschien opnieuw contacteren. Alvast enorm bedankt voor de moeite, groetjes, Viv
  7. CCleaner is niet het juiste programma, want dat staat al op mijn pc en is niet wat ik nodig heb. CCleaner doet andere dingen. Ik heb een specifiek programma nodig wat restjes verwijderd die haast ondetecteerbaar zijn. Anders geef me eens door hoe ik kan terugvinden wat ik 3 maanden geleden heb gedownload, dan vind ik het misschien ook terug, want ik heb het al eens gebruikt. Maar vermits ik die CCleaner heb en regelmatig gebruik, is het misschien al verwijderd, niet?
  8. Ja, dat begrijp ik, vroeger waren de apparaten veel degelijker. De toestellen die ze nu overal verkopen, zijn er volgens mij op ingesteld om niet heel lang mee te gaan. Het enige dat ik de vorige keer anders heb gedaan, is dat ik toen eerst een ander programma heb gedownload om alle restjes van wat er op mijn Pc was achtergebleven te verwijderen. Blijkbaar als je een programma verwijderd, laat dit toch nog steeds kleine ??? achter en die kunnen dan achteraf veel problemen geven. Zoals wanneer je een nieuwe pc koopt, krijg je meestal er een hoop gratis proefabonnementen bij voor bijvoorbeeld 6 maanden antivirus en 3 maanden zus of zo. Als je dan daarna een programma koopt van een ander merk, krijg je het nieuwe niet geïnstalleerd vanwege niet compatibel met wat er nog van het vorige is achtergebleven. Verwijderen alleen is niet genoeg. Ik weet alleen niet meer hoe de naam was van dat programma die de restjes verwijdert. Ooit zal ik het dan nog eens doen, maar momenteel heb ik er heel even mijn buik van vol. Ik doe wel even verder met kabel tot ik nieuwe moed heb verzameld. Als je nog de naam weet voor dat programma om restjes te verwijderen, zal ik deze zaak voorlopig als opgelost zien. Ik kan printen, alleen niet draadloos, maar dat komt waarschijnlijk wel weer in orde als ik er de moed voor vind, hopelijk. Maar misschien lukt het écht niet meer en is de printer kapot en daarom wil ik voorlopig niet meer proberen, snap je? Alvast bedankt voor alle gedane moeite. Hopelijk heb je nog de naam voor me van het programma dat ik nodig heb, thanks!!!
  9. Ik heb er nog eens over nagedacht en op zich is dit misschien wel een hele goede oplossing, maar aan de andere kant is het misschien zinloos. Mijn Pc is ook stilaan dringend aan vervanging toe, is al minstens 4 jaar oud en mijn scherm is zelfs nog ouder. Dus ik denk dat ik tegen eind deze zomer misschien een nieuwe pc moet kopen. Als ik dan alles in één winkel koop en die leveren aan huis, koop ik ook ineens een nieuwe printer erbij en blijf ik deze HP tijdelijk gebruiken via de kabel dan maar. En vermits ik een leek ben ivm computers (ik weet er wel wat van, maar veel te weinig), zou ik uw oplossing willen gebruiken met de aanschaf van de nieuwe pc. Ik zou het dan heel erg op prijs stellen als ik dan hulp krijg van iemand. Ik ben ouder en heb nooit informaticalessen gehad op school. Ik ben maar tot mijn 14 naar school gegaan, vroeger was dat zo. Dus alles van pc is zeer moeilijk voor mij. De vorige keer toen ik problemen had met de printer is er een technieker hier ter plaatse geweest en toen hij net weg was, zei de pc dat er een fout was opgetreden bij de installatie. Je zou toch denken dat een technieker van Belgacom zelf dit zou moeten kunnen, niet? Toen was ik ook in een ellendige toestand en wou de HP door het raam gooien, maar het is me toen écht wel gelukt om de HP draadloos te doen werken. En nu niet meer, daarom dacht ik dat de printer zelf kapot was. Is dit niet logischer?
  10. ik ga er eens over nadenken, want deze soort van oplossing ken ik niet. Wil dat zeggen dat je dan vanop afstand zogezegd op mijn pc zit?
  11. ja hoor, allemaal correct gedaan. Hij vind gewoon de printer nooit terug, de mijne zit nooit in het systeem. En als ik dan de andere optie probeer met poortgegevens invoegen en de naam van de printer etc...lukt het ook niet. Mag ik je niet eens op een keer bellen of zo? U mag zelf bepalen wanneer. Zodat U me stap voor stap zou kunnen helpen met de installatie? Ik wil je zelfs iets betalen voor uw dienst, want als ik de printer terug perfect aan de gang krijg, hoef ik geen nieuwe te kopen. Hij werkt nu wel, maar als er iets mis is met mijn internet ivm printers detecteren, zal ik dit ook bij een volgende nieuwe printer hebben. Zelfs als is deze kapot, ik wil toch weten wat ik fout doe en wat er juist misgaat bij de installatie. Zou U dit eventueel willen overwegen? Alvast bedankt voor de moeite die u erin steekt tot nu toe.
  12. Ondertussen is er al weer vanalles gebeurd. Hij is nu aangesloten en werkende, maar mét de kabel. Telkens ik het installatieproces probeerde te voltooien, lukte dit nooit perfect. De printer werd nooit gevonden door het systeem. Zou het niet gewoon kunnen dat de WIFI van de printer kapot is? Want nu werkt hij dus wel, maar met een usb-kabel die hier gewoon erg in de weg ligt. Ik krijg hem met alle moeite van de wereld niet draadloos aan de praat. Wat er ook wordt gevraagd om in te voeren, het lukt me nooit, ik heb écht al alles geprobeerd. Hoe lang doet men in het algemeen met een printer? Deze is 3 jaar oud nu en wordt gebruikt om dagelijks minstens 5 keer te printen. Ik vraag het maar omdat mijn dochter ook ooit problemen had met de Wifi op haar laptop, die was ook na 1 jaar kapot..
  13. Ik ga er eens over slapen. Ik denk dat de printer het ondertussen zelf heeft opgegeven nu. Want hij gaat nu zelfs niet meer uit. Dus een nieuwe kopen zal nog de enige optie zijn denk ik. Alhoewel ik in eerste instantie geen HP meer wou, is dit misschien toch een goedkoper alternatief omdat ik nog cartridges bezit van deze printer.
  14. vista ---------- Post toegevoegd om 01:12 ---------- Vorige post was om 01:09 ---------- Het zou ook kunnen dat ik onderhand al die problemen heb door vele malen de installatie te hebben proberen uit te voeren. Ik las eens ergens dat er dan eerst een programma moet worden gedownload om restprogramma's van vorige stuurprogramma's te verwijderen, kan dit? En zo ja, welk programma heb ik dan nodig aub? Ik wil nog één keer vanaf nul beginnen, en anders koop ik zo rap mogelijk een nieuwe printer, ik heb het ongeveer gehad nu, na 10 uur ermee bezig te zijn geweest...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.