Ga naar inhoud

ashleys

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ashleys's prestaties

  1. Hey Dasle, Ik ben al enkele dagen terug en de laptop heeft nog geen BS gehad. Ik ga nog geen 'victorie kraaien' maar denk dat het probleem is opgelost. Het rare is wel van zodra ik bv avast installeer hij wel BS heeft. Vroeger kon ik deze wel probleemloos gebruiken.
  2. Meestal werk ik met netstroom en batterij. Ik heb net even met kabel en zonder batterij geprobeerd en heb toen een BS gekregen. O ja, ik ben er 14 dagen niet en neem men laptop niet mee. Ik vermeld dit even zodat je weet dat dit topic even onbeantwoord blijft.
  3. Pff, zelf met een clean boot heeft hij nog verscheidene BS gehad. Het is terug het BS dat ik helemaal in het begin van dit avontuur had.
  4. Hey Dasle, hier ben ik jammer genoeg terug. Na een tijdje geen BS te hebben gehad tijdens het werken met de laptop heb ik ze nu terug wel. Op het scherm staat dan Kernel_Invalid_Error geen idee of je hier iets wijzer uit wordt maar ik vermeld het maar even. Ik ben nog niet toegekomen aan de clean boot.
  5. Ik had geen enkele error. Het zag volledig groen. In veilige modus heb ik nog geen BS gehad.
  6. Bedankt voor de tip. Wat ik vergeten te vermelden ben, is dat ik het ene BS opgelost is door avast te deinstallener en te vervangen door avira. Nu heb ik nog wel bluescreens tijdens het opstarten. Eens hij is opgestart heb ik er nog geen last van gehad.
  7. De laptop staat meestal gewoon op een tafel. Ik heb niet mijn drivers onlangs geüpdatet.
  8. Ja, dat heb ik inderdaad gedaan.
  9. Mijn excuses voor de late reactie. Ik heb dus gedaan wat je vroeg en de laptop ontstoft. De temperatuur ligt nu ietsje lager maar veel scheelt het niet.
  10. Hey Dasle, De temperatuur van de laptop processor lag gemiddeld rond de 65C. De piektemperatuur was 72C tijdens het scannen. Grts Ashleys
  11. De computer automatisch opnieuw opstarten is uitgevinkt Dumpbestand isC:\Windows\Minidump En bestaande bestanden overschrijven is uitgeschakeld. De rest is hetzelfde
  12. Er staan bij mij geen dmp. bestanden, best wel raar omdat ik toch al enkele bluescreens heb gehad. Ik gebruik avast als antivirus, kan het misschien daar aan liggen?
  13. Bedoel je de memtest? Zoja, ik heb hem 4 rondes laten lopen en hij heeft geen enkele fout meer gevonden op het 1 ram kaartje.
  14. Sorry voor het ongemak, maar ik heb terug een bluescreen. Een ander wel te verstaan. De foutcode is 0x000000C9. Ik heb al wat op internet gezocht maar niets duidelijk gevonden. Moet ik een screen van het BS posten?
  15. Oké, bedankt. De garantie is jammer genoeg verlopen. Ik zal eens rondvragen in de familie/vrienden kring of iemand hier meer verstand van heeft en het eventueel voor mij wil doen. Nogmaals bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.