Ga naar inhoud

Fure

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Fure's prestaties

  1. Gisteren achter mijn vervanging geweest, hoewel ze niets hadden gevonden draait Furmak nu zelf op de hoogste setting!
  2. Ik ben akkoord gegaan, ik was anders wel tevereden over die kaart. Mijn garantie loopt toch ook gewoon door. Waarschijnlijk tegen eind deze week zou die kaart bij de shop moeten zijn.
  3. Ik heb nog geprobeerd een ander nieuw model van dezelfde prijs te verkrijgen maar dat wouden ze niet doen. Ze gaan een extra geteste GTX580 opsturen ter vervanging.
  4. Bon, Gainward heeft vandaag gereageerd en ze hebben laten weten dat ze geen problemen ondervinden. Wel willen ze de kaart ruilen voor een ander van hetzelfde model, maar dat zal dan ook geen nieuwe zijn want dit model is al uit productie. Ik veronderstel dat dit dan ook een rma zal geweest zijn. Ik weet niet goed wat ik hiermee moet aanvangen?
  5. Ik heb Gainward zelf eens gecontacteerd en die hebben mijn kaart vandaag nog maar ontvangen en moeten ze nog testen. Nogal tegenstrijdige berichten.
  6. Ja zeg wel. Gisteren gaven ze mij nog de goeie hoop om achter een nieuwe kaart te mogen gaan en vandaag laten ze weten dat ik nog 1,5 week mag wachten...
  7. Gisteren hadden ze nog niets vernomen van Gainward. Ze gingen nog eens contact opnemen en indien nog geen nieuws mocht ik achter een nieuwe kaart gaan. Vandaag hebben ze blijkbaar wel nieuws, er is een defect dat valt te herstellen. Gainward wacht achter een component kan nog 1,5 week duren.
  8. Zaterdag heb ik er eens een andere (8800GTX) kaart ingestoken en de stress test loopt zonder problemen op de zwaarste instelling. Voor mij toch een indicatie dat er een probleem is met mijn videokaart. Ik heb ze binnengestoken in de winkel waar ze de kaart gingen testen en indien nodig gingen terugsturen naar Gainward. Kan wel 2-3 weken duren...
  9. Spijtig genoeg vandaag weer een BSOD tijdens het gamen: On Wed 15/08/2012 15:14:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\081512-8018-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x4B09CC) Bugcheck code: 0x124 (0x0, 0xFFFFFA800602D8F8, 0x0, 0x0) Error: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that a fatal hardware error has occurred. This bug check uses the error data that is provided by the Windows Hardware Error Architecture (WHEA). This is likely to be caused by a hardware problem problem. This problem might be caused by a thermal issue. The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.
  10. Nja, die videokaart is nog in garantie maar zat er niet standaard in, het is een upgrade. Ik zou zeker moeten weten dat de kaart problemen heeft. Voorlopig geen BSOD's meer en gamen blijgft gaan, maar toch raar dat de burn-in testen niet gaan...
  11. De pc heeft al de laatste bios, ook al de laatste drivers behalve de graka. Denk je dat er meer kans is dat het de voeding is dan de graka?
  12. Het is inderdaad een Alienware Aurora. Volgens mij kunnen er maar 2 oorzaken zijn, de PSU of de GPU. Maar ik geloof dat de PSU 800watt is, normaal gezien ruim voldoende.
  13. Dit is de link: http://speccy.piriform.com/results/XxPMLLb1CoNKQswHQRr7yR6
  14. Ze is standaard al overclocked he, ikzelf heb daar niets aan veranderd...
  15. Ik heb vandaga nog eens oude driver (295.73) er op gezet. Gamen op BF3 lijkt goed te gaan, 3DMark Vantage blijft ook goed lopen. Allen de burn-in tests blijven een harde reboot geven. Mijn kaart is een Gainward Phantom GTX580 1.5GB die factory overclocked is, zou dat de reden van het falen van de burn-in tests zijn? Ik heb dat vroeger nooit geprobeerd, ik had ook nooit problemen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.