Ga naar inhoud

Gea86

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gea86's prestaties

  1. Nee, er wordt geen enkele foutmelding weergegeven in apparaatbeheer
  2. Betekent dit dat ik het nog aan de praat zou kunnen krijgen?
  3. Hij wordt inderdaad wel herkend in de bios: Boot > hard disk drives 1st drive [3M-ST32 etc] 2nd drive [WD MY Passport 070] Nu hoop ik dat dit een vooruitgang betekent
  4. Volgens mij niet, maar eerlijk gezegd snap ik niet precies wat ik allemaal zie als ik in de bios ben. Waar zou ik precies moeten kijken?
  5. Nee, dan wordt enkel Schijf 0 (de C-schijf) weergeven
  6. Nope helaas, het is een 2.0 USB (zie vorige pagina) en en andere 2.0 aansluitingen doen het wel op mijn pc
  7. Ja, ik heb hem op alle poorten uitgeprobeerd, met én zonder andere apparaten aangesloten op de andere usb-poorten. Helaas maakte dit allemaal geen enkel verschil
  8. Niet dat ik me kan herinneren.. maar zeker weten doe ik het niet
  9. Op mijn laptop doet hij het prima, of bedoel je echt op een andere vaste pc?
  10. Hoi Echelon, Het is een USB 2.0 aansluiting en hij werkt op alle 6 USB aansluitingen niet. Terwijl mijn printer (ook USB 2.0) het op allemaal wel doet. Ik bedenk nu dat ik 6 USB aansluitingen heb, terwijl ik er maar 5 zie in bovenstaand screenshot. Of had ik het hele rijtje moeten deïnstalleren?
  11. Helaas, beide acties geen effect. Ik heb van de bovenste 5 de installatie ongedaan gemaakt. Ik had dit een tijdje geleden ook al geprobeerd, hoopte stiekem dat het misschien nu wel werkte, maar nog niet. Ik vind het zo gek dat de pc geeneens een geluid maakt dat er iets wordt aangesloten, terwijl dat bij alle andere apparaten wel gebeurd. Het lampje op de harde schijf begint wel te branden, omdat hij stroom krijgt.
  12. Die optie heb ik inderdaad geprobeerd voordat ik dit topic plaatste. Ik heb deze (32-bit) uitgepakt en geïnstalleerd, ik kan hem alleen niet terugvinden in de pc (?) Als ik m echter opnieuw installeer geeft ie aan dat ik hem al heb geïnstalleerd en of ik de installatie wil wijzigen. Het heeft ieg tot nu toe geen effect op het herkennen van mijn ext. harde schijf
  13. Mijn externe harde schijf (My Passport essential) wordt niet herkend door mijn computer. Hij geeft geen enkele melding dat er iets wordt aangesloten, terwijl mijn printer en andere usb-opslag wel worden herkend. Dezelfde harde schijf doet het echter met dezelfde kabel in mijn laptop wel. Ik heb geprobeerd het met een y-kabel op te lossen, omdat ik dacht dat het misschien aan de stroom lag maar dit had geen resultaat. Heeft iemand misschien een idee wat ik nog kan proberen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.