Ga naar inhoud

crusifix

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

crusifix's prestaties

  1. als je echt geen signaal binnekrijgt en de mensen van telenet zijn al langs geweest, heb ik een handige tip voor jou. bij ons waren ze al zeker 5 keer langs geweest en vervangde altijd de modem en andere dingen, best is. trek je modem uit, bel telenet op , ze zeggen dan dat ze geen signaal zien, en jij zegt dat alles insteekt. zo krijg je een nieuwe modem en daarbij gaf die telenet man ons nog een versterker erbij, nu zitten wij op de max snelheid
  2. kan die videokaart wel met mijn huidige hardware? Processor : 3,50 gigahertz Intel Core i7-3770K dit was mijn vorige video kaart : ATI Radeon HD 4800 Series die is 5 jaar mee gegaan, dus heel goed.
  3. Bedankt, het is meer van gewoon een videokaart, omdat ik niet eeuwig mijn moederbord kan nemen als videokaart :s. ik zal deze is opzoeken op alternate .
  4. Hey mensen van pc helpforum. ik heb een sabertooth z77 moederbord mijn vorige sapphire kaart is stervend, maar alsook mijn geld is opgeraakt. heb ongeveer in totaal buiten de grafische kaart 1.600 euro geinvesteerd. Dus nu zit ik met een probleem, een grafische kaart zoeken voor onder de 100 euro. ik zit momenteel er niks meer mee in hoe goed ik kan spelen, want momenteel gebruik ik de moederbord grafische kaart... Bedankt aan alle die me een antwoord kunnen vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.