Ga naar inhoud

Theo45

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Theo45's prestaties

  1. Heb nu de de 5,6 Mb genomen maar dat maakt ook geen verschil. Maar ik heb wat op Google gezocht naar pci-controller voor ontsleutelen/versleutelen en daar kwam ik deze tegen; De pci-controller heeft nog steeds geen driver, maar Ik heb dit pakket gedownload en nu is het probleem met het zwarte scherm bij opstarten opgelost. allemaal hartelijk bedankt voor de geboden hulp, fijne kerstdagen en een goed 2016
  2. ik heb het precies gedaan zoals je beschrijft, maar er is niets veranderd het probleem blijft bestaan en ook de PCI controller heeft nog steeds geen stuurprogramma,als die al de veroorzaker van het probleem is.
  3. Nee, mijn model zit er niet bij. als ik op mijn model (Productnr, NOS24EA) ga zoeken kom ik op de site waar ik de wireless driver kan downloaden die ik al heb, dus dat schiet ook niet op.
  4. Productnr. NOS24EA#ABE Serienr. CND62342T7
  5. Hallo Dasle, ik heb de driver voor draadloos netwerk geïnstalleerd en daarna opnieuw opgestart, het onbekende apparaat in apparaatbeheer is nu verdwenen, dus weet ik nog nog niet wat dit was. alleen de psi controller is er nog en daar is nog steeds geen stuurprogramma voor beschikbaar. het probleem met het zwarte scherm en dicht doen en weer openen van de klep om door te kunnen gaan blijft bestaan,
  6. Bedankt voor de tips maar die heb ik allemaal al geprobeerd, het probleem is niet dat ik een zwart scherm krijg en dan niet verder meer kan, maar zoals gemeld: het scherm wordt zwart nadat het HP logo na ongeveer 5 seconden verdwijnt. Als ik daarna niets doe blijft het scherm zwart, pas nadat ik de deksel van de laptop gesloten en weer geopend heb en een paar maal met de linker of midden muisknop heb geklikt gaat het scherm naar het Windows 10 inlogscherm en kan ik normaal verder. Dit probleem doet zich alleen voor bij mijn HP 15 notebook en niet bij mijn oude Acer Aspire die ook onder Windows 10 draait. Voor Windows 10 op mijn HP laptop gebruikte ik Linux Ubuntu en ook Linux Mint en die starten normaal op.
  7. http://speccy.piriform.com/results/8aWPwht6SUtyNkVkZLK7tvQ De twee bestanden uitschakelen heb ik ook al geprobeerd maar dat levert niets op, er verandert niets. Wat ik mij afvraag is waarom het opstarten onder Linux Ubuntu en Mint wel zonder problemen gaat.
  8. Op beide programmas krijg ik hetzelfde bericht: geen stuurprogramma beschikbaar.
  9. Ik heb alleen problemen met mijn HP laptop,mijn oude Acer Aspire start normaal op met win.10 Er staan enkele onbekende app. in apparaatbeheer. ik stuur een schermafbeelding mee.
  10. Hallo, Als ik mijn HP opstart met Windows 10,dan krijg ik eerst het normale opstart scherm met het HP logo,daarna wordt het scherm zwart. Ik moet dan de klep van de laptop sluiten en weer openen,een paar keer op de middelste muisknop drukken,dan op de linker muisknop en dan kom ik in het scherm waar ik mijn wachtwoord kan invoeren. Ik heb Windows tien een keer vervangen door Linux Mint en dan is er geen probleem,het opstarten gaat dan normaal. Omdat ik toch niet met Linux Mint wil werken ben ik nu weer terug op Windows 10 met als gevolg dat het probleem ook weer terug is. Iemand een idee wat de oorzaak kan zijn? Bekie45
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.