Ga naar inhoud

Chupstickzz

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

216 profielweergaven

Chupstickzz's prestaties

  1. Mijn probleem is opgelost, bij aankoop van mijn nieuwe grafische kaart had ik ook meer watt nodig, jammer genoeg zat er een productie fout in mijn voeding, waardoor mijn harde schijf overbelast is geweest en deze is nu voor het schroot. Dus ik weet nu niet of het lag aan de grafische kaart of de harde schijf. Maar in ieder geval ben ik ervan verlost. Kweezie Wabbit, enorm bedankt voor al de hulp en moeite.
  2. Heb die clean install gedaan van de driver, maar nog geen 10 min later had ik weer hetzelfde. Denk je dat het aan mijn grafische kaart zelf ligt? Ik was van plan deze binnekort toch te vervangen, misschien ineens doen als het probleem daar kan liggen!
  3. Ik heb de drivers volledig verwijderd en opnieuw handmatig geïnstalleerd. Alsook driver booster/ avg tune up en mijn netwerk booster verwijderd. Tijdens de freezes zijn dit de programma's die het meeste van mijn schijf gebruiken: -systeemgeheugen en gecomprimeerd geheugen -world of warcraft -google chrome Het is me wel opgevallen dat het telkens begint wanneer ik WoW aan het spelen ben. Ik stream ook voor mijn vrienden op twitch, dus staat er ook xsplit open.
  4. Nu had ik gewoon de spikes weer, heb een systeem log en applog gemaakt. Syslo.zip
  5. Ik heb nog niet de tijd gehad om mijn pc degelijk te kunnen testen/gebruiken sinds ik hier ben gekomen met de vraag. Maar zal het in het oog houden, en hier ook laten weten. Ik heb ook terug de free update naar windows 10 gedaan, aangezien ik deze toch aangenamer vond om te gebruiken. Ik had ook nog een vraagje, ik gebruik momenteel een free version van Driver booster 3 om mijn drivers te updaten. Heb je daar een mening over? Of zie je daar geen probleem mee.
  6. Ik heb inderdaad die grafische kaart, maar heeft wel degelijk 2 fans. En volgens de Nvidia GeForce Experience heb ik de laatste driver voor mijn kaart. Alvast het zoek resultaat bijgevoegd. zoek-results.txt Ik wil u ook al enorm bedanken voor al de moeite dat u hierin steekt.
  7. Hier alvast het log bestandje. Ik heb ook gemerkt, op mijn grafische kaart zijn 2 fans, waarvan 1 niet beweegt. De max temperatuur dat speccy al heeft aangegeven was 65°c. Is dit ok? Ik dacht vermeld het maar even, je weet nooit of het iets te maken heeft met. log.txt
  8. Er komt niets op te staan in die Bluescreenview.
  9. Hier is de speccy link http://speccy.piriform.com/results/58vuSyBXKWAP5PqgaDLKNEt Nu moet ik zeggen ik heb vandaag geen freeze gehad, maar wel een volledige crash. Vastlopen en zelf terug opstarten.
  10. Hoi, Ik heb sinds december een nieuwe processor en motherboard gestoken (lees laten steken). En sindsdien freezed mijn pc regelmatig. Ik dacht eerst dat dit kwam om dat ik toen ook ineens upgrade had gedaan naar windows 10. Dus heb ik een complete clean install van windows 7 gedaan. Maar had het nog steeds. Ik heb gezien dat mijn processor constant spikes heeft naar 100% op de momenten van de freeze. Dus ik denk dat daar het probleem waarschijnlijk ligt, maar vind dit raar sinds deze nieuw is. Dit zijn de nieuwe onderdelen Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz, 3601 MHz, 4 core('s), 8 logische processor(s) Gigabyte Z97X-Gaming 5 Enig idee wat er mis kan zijn? MSInfo.txtDxDiag.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.