Ga naar inhoud

desmetexpress

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

desmetexpress's prestaties

  1. Ok,maar de bestanden die ik niet terugvind waren foto's,die zaten in dezelfde map als de facturen. Deze vind ik echter niet terug. Zou het kunnen dat deze definitief verwijderd zijn en was de oorzaak daarvan nu een virus?
  2. Ik heb al enkele verdwenen documenten teruggevonden maar de volledige map nog niet. Ik kan de bestanden terug openen maar niet meer correct weergeven. Het gaat om facturen opgemaakt in open office. Hij vraagt welk tekenset ik wil gebruiken maar wat ik ook aanklik,ik krijg enkel enkele tekens te zien i.p.v.mijn factuur.
  3. Ok Dank u wel daarvoor! De map heb ik nog niet teruggevonden. Via de zoekfunctie vindt hij niks. Onder "verkenner"-Snelle toegang-recente bestanden staan er nog documenten uit de verdwenen map. Als ik ze wil openen krijg ik een melding dat het document niet bestaat.
  4. Het C0 txt bestand vind ik niet,wel de C1. AdwCleanerC1.txt
  5. Ik hoop dat het nu in orde is. zoek-results.log
  6. Sorry,ik moest dringend weg. Deze zal beter zijn dan: zoek-results.log
  7. Ok,dit is de zoek result log: zoek-results.log
  8. Alvast bedankt voor de supersnelle reactie! Dit is het rsit logbestand: log.txt
  9. Systeemherstel lukt niet,hij zegt dat systeembeveiliging uitgeschakeld is. Systeembeveiliging inschakelen lukt niet. Ik heb de pc nog niet lang en heb nog geen herstelpunt aangemaakt.blijkbaar niet zo slim achteraf bekeken.
  10. Hallo, Er is gisteren iets vreemds gebeurd met mijn pc. Toen ik opstartte gisterenmorgen zag ik dat mijn bureaubladachtergrond weg was. Ook de helft van mijn snelkoppelingen waren weg waaronder een map met foto's en belangrijke facturen. De snelkoppelingen en mappen waren blijkbaar niet definitief weg,ik vond ze terug in mijn verkenner. Wachtwoorden en game instellingen moest ik allemaal terug her-instellen,alsof alles nieuw was. Ik heb alles netjes teruggezet op mijn bureaublad. S'avonds start ik terug mijn pc en wat zie ik?Nog meer snelkoppelingen zijn terug verdwenen,achtergrond en wachtwoorden zijn wel nog intact. Ik vind echter nergens meer mijn belangrijkste map terug met foto's en facturen. Als zelfstandige heb ik wel een back up van mijn facturen maar niet van mijn foto's. Ik heb al mijn alles afgezocht maar niks ervan terug te vinden. Als ik in mijn "snelle toegang" kijk onder bureaublad,staat er niks meer tussen van vroegere snelkoppelingen. Onder "snelle toegang","recente bestanden" staan de laatst geopende facturen nog maar als ik ze wil openen komt een melding dat het bestand niet bestaat?? Foto's kan ik dan wel weer openen onder recente bestanden maar de bronmap vind hij nergens terug. Ik heb gisterenavond een scan gedaan met malwarebytes en hij geeft er 4 "riskware hijack" bestanden uitgehaald. Iemand raad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.