Ga naar inhoud

Mvl

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mvl's prestaties

  1. Hallo jonasthegamer, Alvast weer bedankt voor de reactie. Ik heb de spelletjes die ik via utorrent heb gedownload verwijderd. Ik weet niet precies meer wanneer het probleem begonnen is, maar hoop dat dit iets oplevert Mijn antivirus heeft alleszins niets gevonden. Mvg, Mvl
  2. Origin heb ik inderdaad van origin.com gedownload, heb een aantal games gedownload via ùtorrent maar deze leveren geen problemen op wanneer ik ze speel. Zouden deze ook problemen kunnen opleveren wanneer ik ze niet speel? Alvast bedankt.
  3. Hallo jonasthegamer, Gisterenavond was ik even weg, maar bedankt voor de reacties. Mijn processor is een Intel Core i5-6400 CPU (2.70 Ghz). Mijn computer is pas van januari dit jaar oud, dus zeker nog minder dan een jaar oud. Dit is een Printscreen van mijn programma's en onderdelen, weet niet of er iets is dat er niet thuis hoort: Alvast bedankt voor de hulp.
  4. Beste jonasthegamer, Mijn geheugen staat op 40% en mijn processor schommelt enorm, tussen de 8 en de 35% ongeveer. Alvast bedankt.
  5. Hallo, Bedankt om verder te zoeken naar een oplossing. Ik heb het nagekeken, en dit zijn de processen die bij de processor een tikkeltje donkerder zijn dan de anderen: Toepassingen Firefox 32-bits Achtergrondprocessen Plugin Container for Firefox (32-bits) SkypePlugin PowerDVD Service Nvidea Streamer User Agent Grafiekisolatie voor Windows-audioapparaten Avira Hoste Framework Service Windows-processen Systeemgeheugen en gecomprimeerd gheugen Interrupt va het systeem Bij geheugen zelf zijn er geen kleurverschillen, enkel bij processor. Alvast bedankt.
  6. Jammer, maar toch enorm bedankt om te helpen. Moest je nog mogelijke oplossingen weten, mag je dit altijd nog reageren Zal de hoop niet opgeven, bedankt.
  7. Hallo, Ik heb mijn hele Taakbeheer gekeken, maar kon nergens Game dvr terugvinden. Zou dit op een andere manier te vinden zijn? Enorm bedankt voor de hulp.
  8. Hallo, Enorm bedankt voor je reactie. Ik heb Malwarebytes gedownload en laten draaien, maar dit heeft net als jou niets opgeleverd qua resultaten, hopelijk is dit een mogelijke oplossing. Ik heb inderdaad Windows 10, hoe zou dit manueel opgelost kunnen worden? Hieronder heb ik de afbeeldingen proberen te uploaden via een website, hopelijk is het zo zichtbaar. Alvast bedankt voor de hulp en voor de reactie.
  9. Hallo, Mijn excuses dat het even geduurd heeft, maar heb allerlei opties uitgeprobeerd intussen zonder dat het lukte. Dit is wat ik krijg wanneer ik in het boot-menu terecht kom, en heb elk van deze mogelijkheden al als eerste bootoptie gekozen, maar toch start de pc telkens zoals hij gewoonlijk start. https://www.mupload.nl/img/6c7z06myer18v.jpg https://www.mupload.nl/img/citssn8zb6cgo.jpg Welke optie moet ik kiezen of zit ik verkeerd? Alvast enorm bedankt voor de hulp.
  10. Hallo, Ik had zo een Memtest86+ usb-stick aangemaakt en wou deze vanmorgen opstarten zodat deze kon lopen tijdens dat ik gaan werken was. Helaas snap ik niet goed hoe ik dit moet doen. Is het mogelijk om dit uit te leggen? Eens ik de resultaten heb, zal ik deze dan hier posten? Bedankt!
  11. Dit is inderdaad de datum wanneer ik mijn computer heb aangekocht, dus garantie zal ik normaal wel nog hebben. Alleen heb ik deze online gekocht dus zal ik deze moeten opsturen, dit zou ik graag proberen te vermijden als dit mogelijk is, als het niet anders kan zal ik dit uiteraard moeten doen. Alvast bedankt voor het snelle antwoord.
  12. Hallo, Erg bedankt voor het snelle antwoord. Ik heb dit gedaan en dit is de link die ik gekregen heb van Speccy: http://speccy.piriform.com/results/A2FULNUJWpg2IZkWuAkdh7i
  13. Hallo, Sinds enkele maanden heb ik problemen met mijn Medion-computer. Wanneer ik livestreams kijk of Yelotv van Telenet kijk, heb ik regelmatig na een tijd problemen. (kan soms na een kwartier zijn, kan soms ook na 1-2 uur zijn) Mijn beeldscherm valt volledig weg, nuja het is te zeggen, wordt volledig wit of groen en mijn geluid maakt eerst een erg raar geluid, alsof het robotstemmmen worden blijven dan haperen en vallen na een tijd ook volledig weg. De computer draait op dat moment nog en zowel het beeldscherm als de boxen hebben wel nog poker, maar kan niets meer doen. Het enige dat ik dan nog kan doen is mijn pc weer volledig heropstarten en dan werkt het weer normaal voor even. Dit probleem heb ik enkel als ik naar bijvoorbeeld yelotv kijk en meestal komt het voor als ik ondertussen nog andere dingen doe op de pc, zoals gewoon surfen. Heel af en toe valt het ook gewoon zo uit, door enkel yelotv te kijken. Heb ook vaak als ik filmpjes online bekijk, livestreams opzet of yelotv opzet, dat het beeld af en toe al eens voor enkele seconden wegvalt en opnieuw terug werkt. Daarna hoef ik vaak niet lang te wachten tot het dan volledig wegvalt, inclusief het geluid. Iemand enig idee aan wat het zou kunnen liggen en wat mogelijke oplossingen hiervoor zijn? Alvast bedankt voor de hulp! Groeten, Mvl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.