Ga naar inhoud

Wouwau

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wouwau's prestaties

  1. @Dasle De laptop doet niets meer. Ik ben nog steeds aan het twijfelen om een SSD te plaatsen of een nieuwe te kopen. Langs de ene kant vind ik het spijtig, want de laptop ziet nog uit als nieuw. Maar het is misschien beter te accepteren dat na 4 jaar je een nieuwe moet kopen.
  2. Cristaldiskmark gaf ook een foutmelding. laptop weer uitgevallen. probeer opnieuw te booten via de LiveCD. Dus conclusie: SSD gaan halen? En de instructies van Passer volgen of nieuwe kopen?
  3. Bijvoorbeeld documenten kan hij niet openen, daar staat ook een slotje op. andere mappen dan weer wel.
  4. HD tune blijft hangen. dus heb ik alle andere programma's geprobeerd en dit zijn de resultaten. misschien dat iemand iets kan zien? Alvast bedankt.
  5. @DasleLaptop terug aan de praat gekregen, health alles ok, nu error scan.
  6. Waar ik daarstraks nog hoopvol was, is de euforie al gaan liggen daar de laptop blijft staan op: " processing the preset menu". Er is zelfs geen activiteit op een laptop aan de lampjes te zien. Als ik nu nog hoor dat er een verstopte koeling kan zijn, begin ik mij toch wat vragen te stellen over het nut van een SSD. Het gekke is dat ik deze laptop maximum 5u/per week gebruikt heb gedurende al die jaren. dus slijtage lijkt mij toch straf. Wat wel lukt is een Memtest86 waarvan straks het resultaat. als het al nut heeft wantwoord ik weet niet waarvoor het dient.
  7. Ok. Nogmaals wil ik benadrukken hoezeer ik jullie hulp appreciëer. Hoed af daarvoor.
  8. Laptop viel plots uit. opnieuw opgestart, usb geselecteerd, en blijft hangen op de voorlaatste foto. laptop is ook behoorlijk warm.
  9. @Dasle In PE Network Manager kan ik alleen Realtech PELE GBE Family controller selecteren. dan bij tab Wifi: krijg ik alleen dit:
  10. @Dasle Ja, de mogelijkheid om Legacy op te starten is er. Heb ik geselecteerd, en dan verscheen ook de mogelijkheid om op te starten via usb. Op dit moment heb ik volgend scherm: Ik hou u op de hoogte, en nogmaals bedankt.
  11. Ik heb de instructies opgevolgd: met rufus geinstalleerd op usb. Opgestart met USB. Ik krijg steeds hetzelfde schem: RECOVERY zoals hier boven te zien. F8, F9: steeds hetzelfde scherm komt terug.
  12. De laptop kan wind 10 aan, dat heb ik lange tijd geleden gecheckt. De laptop bleef hangen bij het opstarten. Dit van de ene dag op de andere. Soms startte hij op na enige tijd, maar na een tijdje werken erop gaf hij een foutmelding, met de mededeling dat er een fout was enz. het opstarten ging moeizamer en moeizamer. Natuurlijk ben ik beginnen zoeken op internet naar oplossingen, waardoor de laptop uiteindelijk niets meer deed. waarschijnlijk mijn fout. Ik ga in ieder geval eerst die link van Dasle proberen, als dat niet lukt volg ik uw stappenplan Passer. Nogmaals dank.
  13. Dank u Passer. Nu voor mij is dat deels Chinees. Installatie-cd heb ik niet, Windows 8 stond er al op. Part wissen:? Ik ben dan sowieso alles kwijt, dus kom ik terug op mijn vraag: Waarom geen SSD steken, om de laptop wat sneller te maken? En je vorige werkwijze toepassen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.