Ga naar inhoud

Robin 785

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Robin 785's prestaties

  1. bedankt voor deze informatie zal dit allemaal eens proberen , ik hou jullie op de hoogte
  2. Ik denk het wel ja en Ik vrees dat ik niet kan testen of hij in een.andere computer wel werkt
  3. Maar heb er ook al een andere schijf in gestoken en.blijft hetzelfde ... meschien die schijf er nog eens insteken en dan met een instalatieschijf proberen ?
  4. Denk het wel en zeker al 2 weken zoek nog.altijd een oplossing , en een spel spelen hij crashte opeens we veel bij een bepaald spel en kort erna na opstarten kreeg ik deze foutmelding
  5. Alles is afgekoppeld helpt nog steeds niet , heb een windowsinstalatiedisk erin gestoken van windows 8 dan op problemen oplossen en op pc vernieuwen staat er het station waarop windows is geinstaleerd is vergrendeld . Ontgrendel het station en probeer opnieuw . Er is ook een andere optie fabrieksherstel maar dan staat er een.vereiste stationpartitie ontbreekt . en wat je zij over dat mijn bootschijf wel als eerste staat , mijn eerste boot option is Hard Disk WDC WD10 EARX-00PASB0
  6. Elke keer als ik mijn computer opstart staat deze zin erop Reboot and select proper boot device or Insert Boot Media in selected boot device and press a key ) ik heb al vanalles geprobeerd nieuwe hard disk , in de bios menu geprutst niets helpt dit is heel frustrerend kan helemaal niets meer doen iemand die hier mee kan helpen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.