Ga naar inhoud

Siebe1970

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Siebe1970's prestaties

  1. Siebe1970

    Excelbestand

    Wat mijn bedoeling is om hulp te krijgen bij het maken van een excel bestand. Op internet rondgekeken en kwam ik hier terecht. Mijn vraag gesteld en daar heeft iemand op gereageerd die me daar bij wil helpen en daar ben ik erg dankbaar voor. Mijn kennis van excel is niet zo dat ik zelf zoiets niet kan maken. Daarom hier hulp gevraagd. Lijkt mij niets mis mee.
  2. Siebe1970

    Excelbestand

    Dat was ook de reden dat ik het via pb wou doen. Iedereen heeft dan verschillende oplossingen en dat werkt in mijn ogen niet. Ik snap ook de reacties van de mensen op dit forum. En tuurlijk zullen er ook dingen gepost worden als wij er niet uitkomen.
  3. Siebe1970

    Excelbestand

    Ik heb een vraag gesteld en iemand heeft daarop gereageerd. Mag ik diegene dan geen pb sturen?
  4. Siebe1970

    Excelbestand

    Tuurlijk mag je dat vragen. Het gaat mij er niet om dat het niet op het forum mag, maar ik heb idd gevraagd om hulp en er is iemand bereid om me daar mee te helpen. Dan leek het mij makkelijker om dat dan via email te communiceren met diegene. Heb hem via pb gevraagd om emailadres.
  5. Siebe1970

    Excelbestand

    Je hebt pb. Tuurlijk mag e.e.a gepost worden
  6. Siebe1970

    Excelbestand

    Heb wel wat kennis van excel, maar zag dat er al iemand had gereageerd, die bereid is om te helpen.
  7. Siebe1970

    Excelbestand

    Mag ik je een pb sturen? Dat werkt makkelijker denk ik.
  8. Siebe1970

    Excelbestand

    Goedendag, Ik ben Siebe en nieuw hier op het forum. Sinds vorig organiseer ik een wedstrijd en heb dat toen op papier gedaan, maar zou dat graag in excel willen hebben. Is er iemand die zin en tijd heeft om me hier bij te helpen. Zou hier heel erg mee geholpen zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.