Ga naar inhoud

twee externe die elkaar verstoren ???


Aanbevolen berichten

Ik heb net een oplossing gekregen voor een probleem bij het niet herkennen van mijn externe maar nu loopt het alweer fout.

Ik heb een externe waarop een aantal films staan en die wil ik nu op mijn media player zetten. Tot ik de media player aansloot op mijn pc kon ik alle films in mijn externe herkennen en afspelen. Nu de media player aangesloten is, vindt hij geen enkel bestand en kan ik ze ook niet meer bekijken met vlc ... eigenaardig ... heeft iemand hier een idee wat er aan de hand kan zijn?

Link naar reactie
Delen op andere sites

De ene externe harde schijf is gewoon een Iomega harde schijf, de andere die alle problemen veroorzaakt is Memup Feel Design, Mediadisk FX Series met een geheugen van 500 GB.

Ik heb jouw raad opgevolgd ivm de USB aansluitingen en kon dus op mijn Iomega alle films terugvinden en ook bekijken met VLC (die ik altijd gebruik). Eenmaal ik de Memup aansluit om er films op over te zetten, herkent mijn pc nog enkel de lijst van bestanden op mijn Iomega maar niet meer de films. Ik kan ze dan ook niet meer bekijken met VLC en kan ze ook niet copiëren naar de Memup (hij vindt gewoon niets terug). Als ik de Memup weer ontkoppel en de Iomega even aan en uit zet, is alles weer oké...

Vreemd...

Van partities edm heb ik nog nooit gehoord :) dus zeker niet iets dat ik gedaan heb.

(op het net heb ik gemerkt dat er nog anderen zijn die dit probleem ook hebben...maar ik ben er nog niet in geslaagd om een oplossing te vinden)

http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?p=63892418 bij Hunter 8

aangepast door embroiderit
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ontkoppel de mediadisk en ga naar configuratiescherm - prestaties en onderhoud - administatieve werkset - computer beheer - schijfbeheer.

Vergroot het venster zodat er geen schuifbalken meer zijn, maak dan een schermafbeelding en bewaar deze op je harde schijf.

Koppel de mediadisk aan en ververs de gegevens van het schijfbeheer.

Maak ook hiervan een schermafbeelding en bewaar ze op je harde schijf.

Voeg beide schermafbeeldingen toe als bijlage aan een volgend bericht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vergelijk beide afbeeldingen en let vooral op het bestandssysteem van de iomega.

Zodra de memup is aangesloten, wordt het bestandssysteem van de iomega niet meer aangegeven (herkend). Daardoor is deze disk in principe onbereikbaar.

Doe hetzelfde maar in omgekeerde volgorde. Dus eerst de memup aansluiten en een afbeelding maken, dan de iomega ook aansluiten en weer een afbeelding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.