Ga naar inhoud

Geen uitgaande e-mail meer .


Kwik38

Aanbevolen berichten

Laat ons het weten wat er allemaal aan de hand is.

Ik heb kontakt opgenomen met Base en de webmail getest : deze werkt normaal . Ik had een verkeerde gebruikersnaam gebruikt, ttz ik had er "base.be" aan toegevoegd en dit kan niet . Ik heb de webmail getest en een bericht verzonden

naar mezelf . Dit verliep zonder problemen . De technische hulp van base had dit ook getest en zegt dat er voor hen geen probleem bestaat , en dat het in Outlook moet gezocht worden of eventueel een virus zou binnen geslopen zijn .

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 33
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Zelfde probleem hier, zelfde uitleg gekregen. Antivirus Norton 360 zelfs in veilige modus volledig laten scannen, niets gevonden. Ander programma geprobeerd, norton gecontacteerd...: het is duidelijk dat het om een probleem van base gaat !!!

oplossing lijkt me om hun eens de gegevens in outlook te laten invullen...

graag reply indien jullie een ander idee hebben.

Al een paar dagen mee bezig ondertussen, maar ja lijkt me nogal kort door de bocht om daarvoor meteen van provider te veranderen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo, neen , niet alles is ok . Als ik klik op" veld e-mailadres te controleren dan krijg ik de melding "testbericht kan niet worden verzonden . Controleer veld e-mailadres .

Ondertussen heb ik ook ESET NOD4 virusscanner mijn pc laten scannen en deze vindt ook niets .Begin hopeloos te worden , tch dank voor uw hulp en geduld .

Mvg Guido

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

Wanneer ik via Extra, E-mailaccouts en dan "instellingen voor internet e-mail (POP3) " ga, dan gebeurt er niets als ik op de " Print Screen" toets druk .

Doe ik iets verkeerd of zit ik op een verkeerde golflengte?

Mvg en beste dank van Guido

Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.