Ga naar inhoud

hp psc 500 met windows 7


chrisv

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb onlangs een nieuwe pc gekocht. Voor de aansluitingen van bijvoorbeeld de printer is er alleen maar een usb poort '(géén parallele aansluiting). Om mijn printer, HP PSC 500 all-in-one, toch aan te sluiten heb ik een dongel voor paralle naar usb aangeschaft. Op zich past de aansluiting, ik denk ook niet dat daar het probleem zit. Ik kan echter (ook bij HP niet) een geschikte driver vinden voor deze printer (het zou volgens hp automatisch met windows 7 moeten werken). Hij doet het echter niet. Wie kan mij helpen?

Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

deze printer sluit je enkel via USB aan.

Je hebt een USB kabel voor randapparatuur nodig, type A-B, zie afbeelding.

post-20447-1417704330,386_thumb.jpg

Zowel je printer als je pc beschikken over deze aansluitingen.

Werkwijze : printer aanzetten, usb-kabel eerst in printer inpluggen, nadien pas op pc.

Windows 7 zoekt nu via Windows Update naar de driver, indien deze recenter is dan de driver die reeds in Windows 7 zit wordt de recentere driver geïnstalleerd.

Indien de printer op correcte wijze aangesloten werd gebeurt dit ganse proces volledig automatisch.

Grtjs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Om mijn printer, HP PSC 500 all-in-one, toch aan te sluiten heb ik een dongel voor paralle naar usb aangeschaft.

Dus ondanks bovenstaand gegeven in je eerste bericht sloot je de printer toch aan met één enkele USB-kabel type A-B zonder enig ander tussenstuk ?...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

Het probleem is dat er geen rechtstreekse kabel bestaat voor mijn printer naar een usb. Via HP naar een gespecialiseerd bedrijf doorgestuurdvoor dit soort kabels, deze bestaan niet! Van hen heb ik die dongel (parallel naar usb) gekregen. De printer wordt op zich wel herkend, maar kan niet de juiste drivers vinden!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Asus

Ik moet chrisv gelijk geven en eveneens melde dat dit toestel enkel via een Parralelle kabel met een PC kan verbonden worden hoor,kijk hier maar eens naar de specificatie's van het toestel en klik vervolgens op "Aanbevolen kabels".;-)

Dit is wat chrisv bedoeld volgens mij maar dat lijkt niet te werken volgens wat ik gelezen heb.

aangepast door Jean-Pierre
Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Jean-Pierre,

mysterie opgehelderd...:top:

Zou het kunnen dat dit opgelost geraakt door het verwijderen van de USB-poorten in apparaatbeheer en opnieuw te laten installeren?...

In het andere topic dat chrisv hier heeft lopen is er ook een probleem met de usb's, dat mogelijk door deze handeling ook kan opgelost geraken ?...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.