Ga naar inhoud

Pc load tijd veel te traag en onstabiel


S4BoT

Aanbevolen berichten

Mensen,

Een vriend van me heeft nieuwe hardware gekocht en nu zit hij met een vervelend probleem. Zijn pc blijft een hele tijd hangen bij het windows logo bij opstarten. Ook afsluiten duurt zeer lang. Als hij dan al opgestart is, dan freezed ie vaak tijdens alledaagse handelingen. Hij heeft een nieuwe SSD ( Crucial M4 256 Gig) en een 2 TB caviar black als nieuwe opslag er bij gezet, met de M4 als opstartschijf.

Processor is een 950, moederbord een Asrock X58 Extreme.

Na eerste installatie ging de pc tijdelijk vlot, maar had hij problemen met steam. Daarna heeft ie die 2TB dan maar geformatteerd. Daarna heeft hij ook Windows 7 Ultimate opnieuw geïnstalleerd op zijn SSD en toen begonnen die problemen.

We hebben al een diagnostische opstart geprobeerd, maar dan nog blijft hij traag. We hebben al proberen te booten zonder de extra 2TB, maar dan komt er een foutcode 0x0000..F. Op booten zonder de 2TB en de oude 320Gig (die ook gewoon leeg is) Zegt hij dat er geen bootdevice aanwezig is.

We hebben proberen drivers te installeren, maar dit gaat zeer traag en freezed vaak en lukt dus bijna niet.

1 keer is het wel gelukt om de SATA 2 drivers te installeren, maar toen gaf hij een fout error dat dat de "computer does not meet with the requirements".

We hebben ook al Windows repair geprobeerd, maar dat werkt ook niet en veel te traag. Veilige modus werkt niet.

MVG

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.