Ga naar inhoud

Harde schijf data redden.


Clautje

Aanbevolen berichten

Hallo,

Onlangs is een zakelijk computer kapot gegaan. Ik heb het naar de computerwinkel gebracht, het bleek om een overleden harde schijf te gaan. Helaas konden ze de data niet meer redden zeiden ze.

Natuurlijk wil ik hier zeker mee zijn, omdat sommige gegevens belangrijk zijn.

Dus kan iemand mij helpen om ook maar iets van de gegevens te kunnen redden?

Ik had al iets gelezen van een HD Tune die o.a. kan lezen hoe erg je harde schijf beschadigd is.

Bij voorbaat dank!

(sorry voor mijn slechte nederlands)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier ben ik weer, ik heb het QuickPort gekocht zonder resultaat. Twee schijven komen te voorschijn F en G bij F krijg ik de melding "F is niet toegankelijk fout tijdens een bewerking in een pagina". G moest nog geformatteerd worden, die is ook nooit gebruikt. Heb nog de tip van Klik opgevolgd (bedankt daarvoor), maar het mag niet baten in nog geen 10 seconden krijg ik de melding "aantal gekopieërd 0''. Is er nog een ander optie die ik kan proberen of is dit een verloren zaak?

aangepast door Clautje
Link naar reactie
Delen op andere sites

Start de pc op en tokkelt op F8 en kies voor veilig modus zonder netwerk.

Probeer dan eens of het dan lukt.

Als het dan nog niet gaat download dan ubuntu.

Brand de image iso op DVD en start de pc op met DVD van ubuntu en zorgt dat in de bios de DVDrom als eerst boot is ingesteld.

Kies voor proberen of live en dan wachten tot je Windows achtige scherm ziet en hopen dat je wel de data kan verplaatsen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor Get Back programma heb je een licentie nodig om het helemaal te kunnen laten werken, daarom ben ik snel overgegaan naar de veilige modus. Alles heb ik zonder problemen kunnen kopieëren, ik vind het wel raar dat de computerspecialisten dit niet voor me hebben kunnnen klaren (het zal wel aan mij liggen). Maar ja, ik heb alles gelukkig terug. Nogmaals bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.