Ga naar inhoud

Philips 3100 series full HD LED TV aansluiten als monitor via HDMI op desktop


Vigorion

Aanbevolen berichten

Hallo

Ik heb een probleem met het aansluiten van een Philips flatscreen (Philips 3100 series) op mijn desktop. Mijn desktop is door een specialist samengesteld geweest. Mijn TV heeft 2 HDMI poorten en mijn desktop 1. Ik heb ze in alle 2 de poorten geprobeerd in te steken maar het beeld van No Signal blijft verschijnen. De pc heb ik meerdermaals uitgezet en zelf zitten rondsnuffelen in de hardware instellingen maar ik vind alleen maar mijn gewone monitor. Mijn DVD player kan ik er wel op aansluiten via HDMI dus de kabel en de tv zullen het probleem niet zijn. Kan iemand mij met dit probleem helpen?

Alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

Het enige wat ik kan bedenken of je je video drivers wel goed hebt geinstalleerd? zoek naar de nieuwste update. installeer deze en kijk of het dan lukt. De input op je tv moet geen verschil maken. Wel op de juiste source zetten uiteraard.

Ook iets meer hardware info van je pc zou welkom zijn voor anderen die je willen helpen.

aangepast door sybb
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.