Ga naar inhoud

Internet drivers


MaartenvL

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb mijn 11 jaar oude pc gisteren windows 7 gegeven. Daarvoor werkte het internet nog wel. Nu nadat ik Windows 7 op deze computer heb gezet werkt dit niet meer. Ik heb op internet wel een driver gevonden voor het internet (via site Intel, de processor is namelijk van Intel). Als ik deze driver probeer te installeren geeft hij aan: 'Cannot install drivers. No intel adapters are present in this computer.' dit geeft hij aan bij de network adapter installeren. Hier de specificaties van de computer.

Processor: Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHZ

Ram geheugen: 512 MB

Systeem type: 32 bit

Besturingssysteem: Windows 7 professional

In de link heb ik 2 screenshots, op de ene mijn apparaat beheer (http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2s8sm60&s=8#.UwNu5fl5OYY) en bij de 2e een screenshots is te zien dat hij geen netwerkkaart herkent (http://nl.tinypic.com/view.php?pic=21ltzbt&s=8#.UwNvU_l5OYY)

Iemand tips?

MaartenvL

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan je het Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.volgende eens uitvoeren ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste ProMind,

Ik kan de link niet delen; dat is precies het probleem van de computer, hij kan het internet niet op. Ik kan wel een screenshot maken van het kopje 'algemeen' (=http://nl.tinypic.com/r/mh3tc5/8). Hopelijk hebben jullie hier genoeg aan, ik kan van andere kopjes ook screenshots maken als dat handig is.

Alvast bedankt,

MaartenvL

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan de link niet delen; dat is precies het probleem van de computer, hij kan het internet niet op.

Ga dan in Speccy naar bestand-> opslaan als tekstdocument...

Sla het bestand op als tekstdocument.

Plaats dat bestand dan als bijlage in je volgende bericht, hoe je dat moet doen lees je hier. (klik erop)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.