Ga naar inhoud

Vervuile printstrook


marsje

Aanbevolen berichten

Na het vastlopen van het papier in de printer (HP Photosmart7510) door scheeftrekken het vastgelopen papier verwijderd. Vervolgens opnieuwgeprint waarbij op het papier bij het printen in een strook van 4 tot 6,5 cmvanaf de linker kant een inktvervuiling optreed in de richting van deonderzijde van het papier. De gebeurt alleen bij de kleur zwart. Cartridges en cartridgehouderverwijdert en samen met de omgeving volledig schoongemaakt. Helaas ook zelfs naenkele malen zonder resultaat. Zwarte cartridge vervangen voor een nieuwe ookgeen verbetering. Ik heb de indruk dat de cartridgehouder te veel zwarte inktafgeeft. Maar waarom en alleen op deze strook van 2,5 cm?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Wanneer je alles volledig en grondig hebt gereinigd dan zou ik durven denken dat de cartridge hier de schuldige is ... maak je gebruik van originele HP inktpatronen of van "compatibele" (niet-originele) inktpatronen ? ... :hmmmm:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.