Ga naar inhoud

PC start niet meer op


rowis

Aanbevolen berichten

Hallo,
 
Deze vraag is een vervolg op topic:
http://www.pc-helpforum.be/topic/58405-pc-valt-spontaan-uit-en-start-opnieuw-op-of-wil-gewoon-niet-opstarten/
 
Gisteren heb ik de pc weer schoon gemaakt met perslucht, nadat hij afgelopen week een aantal keren uit viel. De pc was inderdaad weer een beetje stoffig geworden. Met schoonmaken heb ik de videokaart even los gehad en ook de voeding heb ik open gehad om schoon te maken. Nadat ik alles weer had aangesloten wou de pc niet meer opstarten.
 
Op het moment dat ik de pc opstart gaan er heel kort een paar lampjes branden op het moederbord en beginnen de ventilatoren te draaien en dan valt de computer uit. Dit blijft zich herhalen zolang de stroom er op staat. Zie hier een kort filmpje van het opstarten:

https://www.youtube.com/watch?v=klykeeXotsc
 
Zou het kunnen zijn dat de voeding stuk is? Of kan ik iets anders controleren om achter de oorzaak te komen?
 
Alvast bedankt!
Roeland

aangepast door rowis
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zojuist een nieuwe voeding aangesloten, maar hierdoor veranderd er niks aan het probleem. De lampjes op het moederbord gaan even branden en alles valt daarna weer uit.

 

Zou er kortsluiting in het moederbord kunnen zitten? Kan ik nog iets anders controleren om achter de oorzaak te komen? Of moet de pc (inmiddels 6 jaar oud) als verloren worden beschouwd?

aangepast door rowis
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.