Ga naar inhoud

Mozilla lanceert 64-bit Firefoxversie, dicht 21 lekken


Aanbevolen berichten

Mozilla heeft een 64-bit versie van Firefox voor Windows gelanceerd en 21 kwetsbaarheden in de browser verholpen. De 64-bit versie moet voor betere prestaties bij webapplicaties en games op 64-bit systemen zorgen. Gebruikers zijn wel gewaarschuwd dat deze versie niet alle plug-ins ondersteunt.

Plug-ins die wel op de 32-bit versie van Firefox werken, werken mogelijk niet op de 64-bit versie, zo waarschuwt Mozilla. De 64-bit versie is beschikbaar voor Windows 7 en latere versies en kan via Mozilla.org worden gedownload. Naast een volledige ondersteuning van 64-bit verhelpt Firefox 43 ook 21 kwetsbaarheden. Vijf van de beveiligingslekken zijn als kritiek aangemerkt. Een aanvaller kan in dit geval willekeurige code op de computer uitvoeren, zoals het installeren van malware, waarvoor het bezoeken van een gehackte of kwaadaardige website voldoende is. Updaten naar Firefox 43 kan via de automatische updatefunctie of Mozilla.org.

 

 

 

bron: security.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.