Ga naar inhoud

niet meer goed werkende photosmart hp-printer 5620; drukt niet meer af


grijze haren

Aanbevolen berichten

oorzaak; de "wagen" (=het mobile transport van de 4 kleurenunit) wordt geblokeerd door iets wat omhoog komt onder de wagen bij het beeindigen van het programma (=elektrisch schakelaar ingedrukt = opdracht van de software) Hoe kan dat verholpen worden, want hij print niet meer als je hem opdracht daarvoor geeft. Volgens hp worden er 8 systematieken aangegeven om het blokken van de wagen te verhelpen. Die werken dus niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Vanuit de printer zelf kun je ook een testpagina af laten drukken zonder dat de printer aan de pc hangt. Wanneer dit ook niet lukt ben ik bang dat het afdekmechanische van de printkoppen, het deel wat na het printen omhoog komt, defect is. Oorzaak zou vuil kunnen zijn. In dit geval kun je zelf kijken of je de printer open kunt schroeven en schoon kunt maken. Of je moet de printer ter reparatie ergens aan bieden. Maar in dat geval is het overwegen waard een nieuwe aan te schaffen daar reparatiekosten al snel in de richting komen van een nieuwe printer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.