Ga naar inhoud

Kritieke updates voor Adobe Reader en Acrobat aangekondigd


Aanbevolen berichten

Adobe zal aanstaande dinsdag 12 januari updates voor kritieke kwetsbaarheden in Adobe Reader en Acrobat uitbrengen. Via deze kwetsbaarheden kan een aanvaller in het ergste geval computers volledig overnemen als gebruikers een kwaadaardig pdf-document openen.

De updates verschijnen voor Acrobat DC, Acrobat Reader DC, Acrobat XI en Adobe Reader XI. Vorig jaar september stopte Adobe de ondersteuning van Acrobat X en Adobe Reader X. Adobe heeft de updates een "prioriteit 2" gegeven, wat inhoudt dat gebruikers de update binnen 30 dagen moeten installeren. Kregen de pdf-lezers in het verleden vaak met aanvallen te maken, de laatste jaren is het aantal aanvallen gericht tegen Adobe Reader en Acrobat sterk afgenomen. De updates zullen in principe via de automatische updatefunctie worden geïnstalleerd, maar zullen ook via de website van Adobe zijn te downloaden.

 

bron: security.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.