Ga naar inhoud

LaCie wordt nog wel herkend, maar er is geen inhoud te zien


Maddy9vE

Aanbevolen berichten

  • Reacties 26
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Ha, bedankt. Ik heb Ubuntu nu op een DVD gebrand, en wilde die als try-out op de laptop starten. Echter dat lukt niet, de laptop start gewoon in Windows8. Ik wil Ubuntu niet installeren op de laptop en ook het BIOS niet aanpassen, want als het mis gaat zit ik morgen op m'n werk in de problemen. Trouwens, ik heb geen administrator rights, dus dat zou misschien niet eens lukken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn eigen laptop zag LaCie gisteravond voor enkele seconden. Ik kon zien dat de mappen met inhoud er nog op stonden. Toen was het weg. Een derde laptop, de meest geavanceerde van het stel, zag LaCie ook, en kon 10% van de inhoud copieren voordat het weg was. Bij opnieuw proberen begon LaCie te tikken. Toen heb ik 'm een paar uur in de vriezer gelegd, en was het tikken over. Die derde laptop is nu weg, dus ik moet het weer doen met wat ik heb: twee laptops, beide Windows7, die niet kunnen/mogen overschakelen op Ubuntu. Suggesties om de andere 90% van LaCie af te halen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.