Ga naar inhoud

Google geeft gebruikers 2GB opslag voor veiligheidscheck


Aanbevolen berichten

Net als vorig jaar geeft Google gebruikers 2GB extra opslagruimte als ze een veiligheidscheck van hun account uitvoeren. Volgens de internetgigant kunnen gebruikers op deze manier controleren of hun account wel goed is beveiligd. Zo wordt er gevraagd om de gegevens te controleren waarmee een account kan worden hersteld.

Ook moeten de permissies van het account worden gecontroleerd, alsmede apparaten die toegang tot het account hebben en of er van twee-factor authenticatie gebruik wordt gemaakt. Als alle controles zijn doorlopen ontvangt de gebruiker 2GB extra opslag bij Google Drive. De actie is onderdeel van Safer Internet Day 2016, dat vandaag plaatsvindt. Tot wanneer gebruikers voor de 2GB in aanmerking komen is nog onbekend. Vorig jaar duurde de actie een week. Mogelijk dat Google later met meer details komt.

 

bron: security.nl

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.