Ga naar inhoud

Microsoft gaat de updatescyclus voor alle ondersteunde versies van Office aanpassen


Aanbevolen berichten

Microsoft gaat de updatescyclus voor alle ondersteunde versies van Office aanpassen, waar vooral bedrijven en andere zakelijke gebruikers rekening mee moeten houden. Voorheen verschenen zowel beveiligingsupdates als de niet-securitygerelateerde updates op de tweede dinsdag van elke maand.

Vanaf april gaat Microsoft een andere updatecyclus hanteren, waarbij de niet-securitygerelateerde updates op de eerste dinsdag van de maand zullen verschijnen, waaronder ook updates voor ernstige niet-securitygerelateerde problemen. De beveiligingsupdates blijven gewoon op de tweede dinsdag verschijnen, ook bekend als patchdinsdag. De eerste updates als onderdeel van de nieuwe updatecyclus zullen op dinsdag 5 april uitkomen en zowel via Microsoft Update als de Windows Server Update Service (WSUS) worden aangeboden.

 

bron: security.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.