Ga naar inhoud

Microsoft zou Edge via Windows Store gaan updaten


Aanbevolen berichten

Om sneller nieuwe features aan Edge toe te voegen zou Microsoft van plan zijn om de browser via de Windows Store te gaan updaten. Op dit moment wordt Edge elke maand tijdens patchdinsdag bijgewerkt, alsmede tijdens grote geplande Windows-updates, zoals de Creators Update.

Bronnen laten Neowin weten dat Microsoft in september het updateproces van Edge van Windows 10 zal loskoppelen, als de volgende grote Windows 10-update verschijnt. Op deze manier kan de softwaregigant vaker nieuwe features toevoegen, zoals de concurrentie op dit moment al doet. Dit zou ervoor moeten zorgen dat meer mensen de browser gaan gebruiken. Edge heeft op dit moment onder desktopgebruikers een aandeel van 3,7 procent, aldus StatCounter, terwijl Net Applications het op 5,6 procent houdt. In Nederland zou 8 procent van de desktopgebruikers met Edge surfen.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.