Ga naar inhoud

Microsoft stopt ondersteuning Windows 7 en 8.1 op eigen forum


Aanbevolen berichten

Microsoft gaat vanaf volgende maand de ondersteuning van verschillende producten, waaronder Windows 7 en 8.1 en Security Essentials, op het eigen forum stoppen. Medewerkers op het forum zullen dan geen technische ondersteuning meer voor deze producten geven, zo heeft de softwaregigant aangekondigd.

De Microsoft Community forums zijn een plek waar gebruikers van Microsoft-producten met hun vragen terecht kunnen. Niet alleen zijn er veel gebruikers die vragen kunnen beantwoorden, ook Microsoft-medewerkers zijn er actief. Vanaf volgende maand zullen er echter verschillende veranderingen plaatsvinden. Zo wordt de ondersteuning voor Windows 7, 8.1 en 8.1 RT, Security Essentials, Internet Explorer 10, Office 2010 en 2013 en verschillende hardware gestaakt.

Microsoft-personeel zal voor deze producten geen technische ondersteuning meer op het forum bieden. Ook zullen er geen proactieve reviews, monitoring, beantwoording of het markeren van vragen als beantwoord plaatsvinden. De forums zullen nog wel door Microsoft-personeel worden gemodereerd. De ondersteuning met beveiligingsupdates van Windows 7 eindigt op 14 januari 2020, terwijl Windows 8.1 tot 10 januari 2023 op updates kan rekenen.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.