Ga naar inhoud

PayPal vraagt gebruikers om browser voor 30 juni te updaten


Aanbevolen berichten

PayPal heeft een e-mail naar gebruikers gestuurd waarin wordt gevraagd om de browser voor 30 juni te updaten, omdat anders de website van de betaaldienst niet meer kan worden bezocht. Aanleiding voor de berichtgeving zijn nieuwe beveiligingsstandaarden van de Payment Card Industry Security Standards Council.

Die stellen dat vanaf 30 juni ssl en oudere tls-versies niet meer mogen worden gebruikt voor het opzetten van een beveiligde verbinding tussen gebruikers en website. Websites die van PayPal gebruikmaken moeten hun PayPal-integratie naar tls versie 1.2 updaten. De standaarden hebben ook gevolgen voor internetgebruikers die via PayPal betalen. Die moeten namelijk naar een browser updaten die tls 1.2 ondersteunt.

PayPal heeft inmiddels een uitleg online gezet hoe gebruikers via tlstest.paypal.com kunnen testen of hun browser met tls 1.2 werkt. Op Twitter klagen meerdere mensen over de e-mail van PayPal, aangezien hun browser up-to-date is maar ze nog steeds het bericht ontvingen. PayPal stelt dat het aan een oplossing werkt en mensen vanaf morgen alleen nog e-mails ontvangen als ze echt hun browser moeten updaten.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.