Ga naar inhoud

Het Tor Project heeft een nieuwe versie van Tor Browser uitgebracht die gebruikers centraal stelt


Aanbevolen berichten

Het Tor Project heeft een nieuwe versie van Tor Browser uitgebracht die gebruikers centraal stelt, zo laat de organisatie zelf weten. Tor Browser 8.0 is de eerste versie die op Firefox 60 ESR is gebaseerd. Het bevat daarnaast allerlei aanpassingen die de ervaring van gebruikers moet verbeteren.

Zo is de startpagina aangepast en wordt het bezoeken van .onion-sites en opgezette Tor-circuits anders weergegeven. Daarnaast is er een nieuwe "onboarding experience" die gebruikers uitlegt hoe ze Tor Browser op de beste manier kunnen gebruiken. Verder is de manier voor het aanvragen van een bridge, die kan worden gebruikt in landen waar Tor wordt geblokkeerd, veranderd en is het aantal ondersteunde talen uitgebreid.

Dagelijks maken zo'n 2,5 miljoen mensen gebruik van het Tor-netwerk om hun ip-adres en privacy te beschermen, zoals activisten, journalisten en mensen in totalitaire regimes. Tor Browser 8.0 is te downloaden via de automatische updatefunctie van de browser en TorProject.org.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.